NA24.no

Foto: Bendiksby, Terje (SCANPIX)

Ny toppsjef i Fokus

Sist oppdatert:
Bankkonsernet foretar lederskifte i Norge.

Trond Mellingsæter er ansatt som ny administrerende direktør i Fokus Bank. Han overtar stillingen etter Thomas F. Borgen som går inn i konsernledelsen i Danske Bank.

Det melder Fokus Bank tirsdag formiddag.

Mellingsæter kommer fra stilingen som konserndirektør i Fokus Bank med ansvar for Region Midt- og Nord Norge, en stilling han har hatt siden 2005. I perioden 1998 til 2003 var han økonomidirektør i banken. Han har også bakgrunn som viseadministrerende direktør i Enova, forretningsansvarlig i Econ Senter for økonomisk analyse og underdirektør i Nærings- og energidepartementet.

- Trond Mellingsæter har vært del av Fokus Banks ledelse gjennom en årrekke. Hans brede faglige bakgrunn og ledererfaring gjør at han er meget godt rustet til å lede videreutviklingen av Fokus Banks posisjon i Norge, sier Borgen i meldingen.

Thomas F. Borgen blir nytt medlem av Direksjonen i Danske Bank med ansvar for både konsernets bankaktiviteter utenfor Danmark og Danske Markets. Borgen har vært ansatt i Danske Bank-konsernet siden 1997 og han har vært administrerende direktør i Fokus Bank siden 2001.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere