NA24.no

Ny Vollvik-kule

Sist oppdatert:
Turbotrader Idar Vollvik sitter tungt lastet i børsraketten DynaPel. Se hvor mye han har tjent i dag.

Siden salget av mobilselskapet Chess har trønder-bergenseren Idar Vollvik blitt den råeste traderen på Oslo Børs. Gutter som Øystein Stray Spetalen og Tore Aksel Voldberg blir smågutter å regne i forhold.

NA24 - din nye næringslivsavis

Rå oppgang
Onsdag har DynaPel gått som ei kule, og er børsens desiderte vinner med en oppgang på hele 25 prosent. Gevinsten så langt onsdag er på over åtte millioner kroner.

Onsdag ble det gjort kjent at selskapet fikk en distribusjonsavtale med Hafslund Sikkerhet. Avtalen gjelder det norske markedet og selskapets CloseView enheter.

Haflsund skal allerede ha bestilt rundt 50 enheter av CloseView, og DynaPel venter at det skal komme flere ordre i forbindelse med avtalen med Hafslund Sikkerhet.

Sjekk DynaPel-kursen her

Nærmer seg 20 prosent
Etter det NA24 erfarer, har Vollvik hamstret aksjer i DynaPel den siste tiden, og nærmer seg flaggegrensen på 20 prosent. Det vil si at han sitter på rundt 3,6 millioner aksjer i selskapet til en verdi av nærmere 40 millioner kroner

- Det har jeg ingen kommentar til, sier Vollvik til NA24.

Fra velinformert hold får NA24 opplyst at Vollvik har en snittkurs på rundt syv kroner. Han begynte å kjøpe på rundt fem kroner, og har ennå ikke stoppet opp. Gevinsten så langt skal være på nesten 14 millioner kroner.

- Har det hjemme
Selv om Vollvik er lite snakkesalig, har han tidligere utalt seg til NA24 om sin DynaPel-investering .

- DynaPel er et spennende selskap godt posisjonert i et hurtigvoksende marked, sa Idar Vollvik til TV 2 Nettavisen.

Han har også installert DynaPel hjemme.

- Jeg var på en presentasjon og likte deg jeg så. Jeg skal faktisk installere sikkerhetsutstyret hjemme, sa Vollvik.

I slutten av januar fikk selskapet seg et løft etter at en kontrakt med transportmyndighetene i New Jersey i USA ble offentliggjort.

Idar Vollvik er også glad i raske biler.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere