NA24.no

Nye underskudd i DiaGenic

DiaGenic vil svi av penger i samme tempo som i fjor.

DiaGenic står fortsatt uten driftsinntekter og leverer som vanlig et underskudd. Før skatt endte underskuddet på 10,75 millioner kroner i fjerde kvartal 2008 mot 7,5 millioner kroner i tap i samme periode året før.

Følg markedet tettest på NA24 iMarkedet

Driftsresultatet viser et tap på 11,3 millioner kroner mot 7,7 millioner kroner i fjerde kvartal 2007.

Kontantstrømmen fra driften ble på minus 11,35 millioner kroner i fjerde kvartal og ved utgangen av 2008 hadde DiaGenic 28 millioner kroner i kontanter og bankinnskudd.

- «Burn rate» for første halvår 2009 forventes å ligge i samme området som «burn rate» for andre halvår 2008, skriver selskapet.

DiaGenic har fått tildelt seks millioner kroner i støtte fra Forskningsrådets BIA for å utvikle en diagnostisk test for sykdommen Parkinsons.

De jobber også med å skaffe ytterligere finansiering, og ser etter løsninger som ikke skal vanne ut aksjonærene.

- DiaGenic fortsetter arbeidet for å oppnå ekstern finansiering (forskningsstøtte, partneravtaler og «non-dilutive» finansiering) av kostbare kliniske studier for utvikling av nye produkter og lanseringer i nye geografiske områder, heter det i resultatpresentasjonen.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere