NA24.no

Sara og Selma: Håkan (Robert Gustafsson), Sara (Hege Schøyen) og Thomas (Henrik Holmen)
Sara og Selma: Håkan (Robert Gustafsson), Sara (Hege Schøyen) og Thomas (Henrik Holmen) Foto: TV2 (Thomas Reiseter)

Nytt og gammelt på TV2

Hege Schøyen fanget seerne, og TV2 ga seerne hjelp.

Det var duket for romantikk, humor og forviklinger når Hege Schøyen var klar med sin nye komiserie «Sara & Selma» på TV 2.

I komiserien spiller Hege Schøyen den single professoren Sara som forelsker seg i eleven sin, som også er leietaker og sønn av en venninne. På rollelisten finner vi også Christian Skolmen, Robert Gustafsson, Marit Adeleide Andreassen og nykommerne Henrik Holmen og Hanna-Maria Grønneberg.

Premieren på komiserien fikk 423 000 seere og TV2 hadde en andel 28,0%.

- Vi er veldig fornøyd med premieren på vår nye, norske sitcom. 478 000 seere var innom på siste delen av programmet så det er tydelig at dette er godt likt av det norske folk,sier Aleksander Valestrand,Kommunikasjonssjef i TV 2 til NA24 Propaganda.

Flere trenger hjelp
Solveig Barstad og «TV2 Hjelper deg» var også tilbake på skjermen i går kveld. Forbrukerprogramet har gått på TV 2 sammenhengende siden 1994. Sesongstarten fikk 289 000 seere og andel 20,5%.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere