Fredagens «Nytt på nytt» hadde en økning på 54.000 seere fra uken før, hvor seertallet landet på 918.000 seere. I programmet ble det også harselert godt med VGs avgåtte kommentator Frithjof Jacobsen.

Harselerte med tidligere VG-kommentator

Programleder Bård Tufte Johansen sparte ikke på kruttet, etter at det ble avslørt at Jacobsen slutter i VG, fordi han ønsker et kjæresteforhold med Ap-politikeren Jette Christensen.

Se de «pikante» uttalelsene fra Bård Tufte Johansen i videoen overfor.

Les også: Derfor måtte Frithjof Jacobsen si opp i VG

NRKs «gullrekke» på fredager leverte også solide tall med sine andre programmer. «Lindmo» samlet 739.000 seere, og «Mesternes mester» ble sett av 942.000.

- Det er sterkt, punktum! Tallene vi siterer her, er kun lineær TV-seeing. Det vil vokse på seg, når vi tar med strømmeseingen, sier Marianne Massaiu, TV-sjef i mediebyrået MediaCom til Nettavisen.

Solid opptur for «Skavlan»

«Skavlan» som hadde sin andre sending på lørdag, fikk en god økning i antall seere på 44.000 fra første sending lørdag 12. januar. Forrige lørdag var det 366.000 seere som benket seg foran skjermen for å se talkshow-verten.

Det er gode nyheter for programmet som hadde en katastrofal høst med lave seertall, da programmet ble sendt på fredager.

- Det var en riktig vurdering av TV 2 å flytte Skavlan, og de har hatt hell med motprogrammeringen fra NRK, forteller Massaiu.

Les også: Krisetall for Skavlan

Den nye sesongen av musikkprogrammet «The Voice» som hadde premiere i forrige uke, hadde 378.000 seere på fredagen.