*Nettavisen* Økonomi.

Nytt Scorpion-bud i det blå

Utsiktene til et nytt på bud på Scorpion Offshore fra Fortune Super-fondet synes marginale

Det er klart etter at fondet Fortune Super Equity Managment torsdag meldte at de ikke vil sette frem et nytt frivillig bud på Scorpion Offshore, slik de tidligere har meddelt.

NA24 - din næringslivsavis

Årsaken er ifølge fondet den tragisk ulykke der FSEMs partner og styreleder sjeik Nasser bin Wayed Al Nahyan mistet livet i begynnelsen av juni. Oslo Børs purret i slutten av august fondet som følge av en manglende klarlegging rundt budet fondet hadde varslet skulle komme.

Som følge av Al Nahyans bortgang er, ifølge FSEM, fondets fremtidig struktur fortsatt ikke klarlagt, og de vil derfor ikke være i stand til å fremsette et nytt frivillig bud. Fondet er nå i sluttforhandlinger med aksjonærene og de finansielle rådgiverne om den fremtidig strukturen til forvaltningsgruppen.

FSEM opprettholder imidlertid at det er fondets intensjon å sette frem et vennligsinnet løsningsalternativ for Scorpion Offshore og dets aksjonærer.

FSEM tapte tidligere i år en budkrig med Seadrill i Scorpion, men Seadrill har fortsatt kun omkring en tredje del av aksjene i Scorpion.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.