NA24.no

sommerkolleksjonen 2009
sommerkolleksjonen 2009 (TOPSHOP.COM)

Nytt superselskap for supermodell

Sist oppdatert:
Kate Moss ønsker å lage globalt underholdningskonsern. Med seg på laget får hun en gammel ringrev.

Den britiske toppmodellen som har prydet over 300 forsider på moteblader over hele verden, har inngått samarbeid med mannen bak tv-konsepter som ”The X Factor” og ”Britain’s got talent”, Simon Cowell.

NA24 – din næringslivsavis

Det nye selskapet, som foreløpig ikke har fått noe navn ennå, vil operere i skjæringspunktet mellom moteindustrien og tv, melder epn.dk.

35-årige Moss vil etter sigende få ansvaret for det nye selskapets stil og image, og kommer således til å spille en sentral rolle i et plateselskap som blir en del av konsernet.

Kate Moss er uttalt musikkelsker og har lenge vært å finne den på den årlige Glastonbury-festivalen.

I tillegg hadde hun en stormfull romans med rockerebellen Pete Doherty fra bandet Babyshambles.

I 2007 kom hun på andreplass på det amerikanske tidsskriftet Forbes liste over de 15 rikeste supermodeller. Den gang hadde hun en årsinntekt på snaut 60 millioner kroner.

Eksperter som avisen Daily Mail har vært i kontakt med hevder imidlertid ar Moss nye foretagende kan gi henne inntekter på over 500 millioner kroner neste år.

Dermed kan det meget vel hende at hun overtar tronen som verdens rikeste supermodell fra brasilianske Gisele Bundchen. Den søramerikanske skjønnheten håver inn rundt 220 millioner kroner i året, melder epn.dk.

Har du et næringslivstips – kontakt NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere