NA24.no

Obos flytter inn i Bergen

Foto: Berit Keilen / SCANPIX
For første gang har Obos kjøpt seg inn i Bergens-prosjekt.

Dermed etablerer boliggiganten seg i Bergen. Boligbyggelaget har inngått avtale om kjøp av boligdelen i Krohnstadparken bolig- og næringspark sammen med Brødrene Ulveseth. Her planlegges det inntil 400 nye boliger.

NA24 - din næringslivsavis

- Obos har som mål å være en aktiv aktør på boligmarkedet i de største byene i landet. Vi har allerede kommet langt med flere store prosjekter både Trondheim og Stavanger, og nå står altså Bergen for tur, sier informasjonssjef Åge Pettersen i Obos i en pressemelding.

Krohnstadparken ligger sentralt i Bergen. Den nyinnkjøpte tomten i Krohnstadparken har en størrelse på 11.300 kvadratmeter. Prosjektet vil ligge langs den nye bybanen. Det er Bara Eiendommer AS som selger prosjektet.

- Vi kommer til å starte rivearbeidet allerede i neste år, og håper at de første boligene er ferdigstilte omtrent samtidig som banen, cirka 2010/2011, forteller Pettersen.

Obos har allerede rundt 1000 medlemmer i Bergen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere