OBOS-leilighet til salgs for 95 millioner

Midt på Majorstuen i Oslo.

10.12.18 19:04

I slutten av januar, nærmere bestemt den 24. januar, kommer det som er OBOS´ dyreste leilighet noensinne for salg.

Prislappen for den nye leiligheten på Majorstuen i Oslo, blir 95 millioner kroner.

- Dette er prisrekord i OBOS-sammenheng, sier megler Karianne Nagell Prytz hos OBOS til Nettavisen.

Middelthunet på Majorstuen vil bestå av 329 selveierleiligheter fordelt på tre bygg, som leiligheten er en del av. Det er Nordeas gamle hovedkontor som skal rives og omdannes til et nytt bomiljø rett ved Frognerparken.

- Dette er et samarbeidsprosjekt mellom OBOS og Veidekke. Vi har gode erfaringer med å jobbe sammen fra tidligere store boligprosjekter, da vi hadde et løp ved Sjølyststranda på Skøyen, sier konserndirektør for boligutvikling i OBOS, Arne Baumann, til Nettavisen.

Les ogås: Waldemars tårn: Koster 100.000 per kvadratmeter

Nærmere 400 kvadratmeter

Leilighetens primærrom er på 381,5 kvadratmeter, og bruksarealet er på 389,5 kvadratmeter.

- Leiligheten vil ha to fantastiske terrasser med utsikt over Frognerparken og Oslofjorden, fire soverom, og godt med bad og garderober, forteller Baumann.

OBOS skriver i Finn-annonsen at leilighetene er tegnet med fokus på god plassutnyttelse, smarte planløsninger og at de har materialer av god kvalitet. Leilighetene leveres med god takhøyde, store vinduer, skyvedører ut til balkong og vannbåren gulvvarme.

Flere av leilighetene vil ha flott utsikt over Frognerparken og ut mot Oslofjorden. Toppleilighetene får unike private takterrasser.

På salgsstart vil OBOS-medlemmer ha forkjøpsrett etter ansiennitet.

- Det blir som et hvilket som helst salgsmøte i OBOS, men med interessen for prosjektet, så blir det nok god deltakelse. Det er salgstrinn 1, og hvis noen vil kjøpe, da skriver vi kontrakt, sier Baumann.

Les også: Sjekk prisforskjellen på enebolig mellom Oslo og 58 store kommuner

Ferdig først i 2022

Det er de første leilighetene som nå legges ut for salg. Første salgstrinn i består av 46 leiligheter, 3- og 4-romsleiligheter fra 55 til 389 kvadratmeter.

Selger tar sikte på å ferdigstille boligene i 1. kvartal 2022.

- Vi venter at boligene står ferdige 1. kvartal 2022, med et normalt forbehold om at vi har oppnådd et tilstrekkelig forhåndssalg, sier Baumann.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.