NA24.no

OBOS utvider til Stavanger

(Obos)
Fusjonen mellom OBOS og Hetland boligbyggelag i Rogaland ble vedtatt på en ekstraordinær generalforsamling i OBOS i går.

Det fusjonerte boligbyggelaget vil få cirka 256.000 medlemmer og forvalte om lag 140.000 boliger, skriver Obos i en melding.

I forrige uke gikk også generalforsamlingen i Hetland boligbyggelag enstemmig inn for å fusjonere med Obos og dermed er fusjonen, som mest sannsynlig trer i kraft 1. januar 2011, et faktum.

Boligbyggelagene har allerede et samarbeid gjennom selskapet Obos-Hetland Eiendomsforvaltning om forretningsførselen for omlag 1.800 boliger i Stavangerområdet.

– Gjennom fusjonen bygger vi videre på det gode og fruktbare samarbeidet vi allerede har med OBOS. Fusjonen vil styrke muligheten til å oppfylle vårt hovedformål om å tilby våre medlemmer boliger, og å forvalte boliger for medlemmene, sier styreleder Ingrid Iversen i Hetland boligbyggelag.

Styrker virksomheten
Det er et boligbyggelag med en sunn økonomi som nå fusjonerer med OBOS.

– Fusjonen vil styrke både den virksomheten som de to boligbyggelagene hittil har hatt hver for seg og den de har hatt sammen, sier konsernsjef Martin Mæland i OBOS, og legger til at OBOS har som strategi å etablere seg i de største byene i Norge.

Hetland boligbyggelags drøyt 9 500 medlemmer i vil få tilgang til hele spekteret av OBOS medlemstilbud; blant annet nye boliger, gunstige låne- og sparetilbud, meglertjenester, boligforvaltning og forsikring.

Les flere saker på NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere