*Nettavisen* Økonomi.

Odim i spill

Foto: Bjørn Sigurdsøn (SCANPIX)

Aksjene som Aker solgte til Aker Solutions kan bli solgt igjen.

15.05.09 13:18

Fredag ettermiddag sendte oljeleverandørselskapet Odim ut en kort melding over systemene til Oslo Børs. Der skriver de at selskapet har valgt SEB Enskilda som finansiell rådgiver.

NA24 - din næringslivsavis

Meglerhuset SEB Enskilda skal gjennomgå strategien for å maksimalisere aksjonærenes verdier i selskapet. Styret i selskapet melder også om at de i løpet av de siste par ukene har opplevd større interesse for selskapet.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Aksjekursen steg nærmere seks prosent til 37,5 kroner aksjen på meldingen og det er en klar forventning i markedet om at selskapet kan bli kjøpt opp.

Administrerende direktør Jogeir Romestrand er ikke spesielt meddelsom når NA24 ringer.

- Jeg har ikke lyst til å kommentere noe mer enn det som står der. Det er klart at vi ser en del spennende muligheter for selskapet, da er det naturlig at vi knytter til oss en rådgiver for å diskutere dette med, sier Romestrand som ikke vil kommentere ytterligere.

Aker Solutions er en av de eiendelene som ble omdiskutert da Aker ASA solgte en del eiendeler til Aker Solutions i begynnelsen av mai måned. De har en avtale seg imellom at dersom Aker Solutions realiserer sin aksjepost i Odim innen ett år, så skal halvparten av gevinsten tilfalle Aker ASA.

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.