*Nettavisen* Økonomi.

ODIM-kontrakt til 35 mill.

ODIM, hvor Kjell Inge Røkke er storeier, har inngått en kontrakt med seismikkselskapet Fugro Geoteam til en verdi av 35 millioner kroner.

19.01.06 12:31

ODIM har undertegnet en kontrakt med seismikkselskapet Fugro Geoteam for leveranse av et komplett automatisert håndteringssystem for 3D seismikk. Kontraktsverdien utgjør om lag 35 millioner kroner, opplyser selskapet i en melding.

Fortsatt bra 2006
«Dagens kontraktsnyhet er i overensstemmelse med det vi informerte om mot slutten av fjoråret når det gjelder markedsforholdene, og jeg synes det er gledelig at de gode markedsforholdene vi opplevde i 2005 fortsetter inn i 2006», skriver selskapet i meldingen.

- Kontrakten bekrefter samtidig vår sterke posisjon i seismikkmarkedet, sier administrerende direktør Jogeir Romestrand i en kommentar.

ODIM er en verdensledende leverandør av kabelhåndteringsløsninger innenfor seismikk markedet, og selskapet har en sterk posisjon for spesifikke produkter innen dette segmentet. På kundelisten finnes alle de større seismikkselskapene.

TV 2 Nettavisens kunne i november 2005 fortelle at ODIM var på vei til børs i et eksklusivt intervju med administrerende direktør Jogeir Romestrand.

Selskapet venter økt seismikkaktivitet som følge av fallende oljereserver og økt leteaktivitet er ventet å føre til økt seismikkaktivitet i 2006.

Røkke på eiersiden
Blant de største aksjonærene i ODIM finner vi Kjell Inge Røkke via Aker-systemet. Siden selskapet ble notert på Oslo Børs i november i fjor har aksjen steget fra 31,50 til dagens 47 kroner.

Selskapet er opp hele 12 prosent torsdag.

Sjekk Odim-kursen her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag