Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

NA24.no

Øker antall radiomålinger

Styringsgruppen for radioundersøkelsen i Norge (NRK, MTG og SBS Radio) har besluttet å øke utvalget i PPM-panelet fra 850 til 1000 daglig rapporterende respondenter.
Styringsgruppen for radioundersøkelsen i Norge (NRK, MTG og SBS Radio) har besluttet å øke utvalget i PPM-panelet fra 850 til 1000 daglig rapporterende respondenter. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
Radioundersøkelsen blir utvidet til 1000 respondenter.

Styringsgruppen for radioundersøkelsen i Norge (NRK, MTG og SBS Radio) har besluttet å øke utvalget i PPM-panelet fra 850 til 1000 daglig rapporterende respondenter. Utvidelsen av panelet ble ferdig gjennomført i regi av TNS Gallup i løpet av 2011, skriver TNS Gallup i en epost til NA24 Propaganda.

TNS Gallup har målt og rapportert de offisielle lyttertallene for de største radiokanalene og samkjøringene i Norge ved hjelp av et representativt panel med bærbart elektronisk utstyr (PPM) siden 2006.

- Norge var tidlig ute med å måle radio elektronisk, og undersøkelsen dokumenterer den daglige bruken av radio i Norge på den beste mulige måten. For å utvikle undersøkelsen videre har vi utvidet panelet, sier analysesjef i NRK, Kristian Tolonen i meldingen. Tolonen er formann i styringsgruppen for Radioundersøkelsen.

- Som ansvarlig for Radioundersøkelsen i Norge er jeg veldig glad for at Styringsgruppen har valgt å utvide panelet ytterligere til 1000 respondenter. Utvidelsen øker kvaliteten i undersøkelsen ytterligere og gir samtidig flere nedbrytningsmuligheter i data, sier avdelingsleder i TNS Gallup, Christian Thune-Larsen i meldingen.

Rapporter om feil i artikkelen

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!