NA24.no


ENDA ET SVENSK KJØPESENTER: Olav Thon Gruppen og Orvelin Gruppen har kjøpt opp det svenske kjøpesenteret Tanum Shoppingcenter i Tanumshede, rundt to timer fra Oslo. På bildet Olav Thon.
ENDA ET SVENSK KJØPESENTER: Olav Thon Gruppen og Orvelin Gruppen har kjøpt opp det svenske kjøpesenteret Tanum Shoppingcenter i Tanumshede, rundt to timer fra Oslo. På bildet Olav Thon. Foto: Paul Weaver/Nettavisen

Olav Thon kjøper enda et shoppingsenter i Sverige

Sist oppdatert:
- Vi har flere spennende ideer.

Olav Thon Gruppen og Orvelin Gruppen har kjøpt opp det svenske kjøpesenteret Tanum Shoppingcenter i Tanumshede, rundt to timer fra Oslo.

Olav Thon Gruppen eier nå 55 prosent og Orvelin Gruppen 45 prosent.

-  Alle formaliteter i forbindelse med kontrakten falt på plass i dag. Tanum Shoppingcenter ligger i Tanumshede og vi ser på eiendommen som et spennende utviklingsprosjekt vi kommer til å jobbe med framover, sier konserndirektør for eiendomsutvikling i Olav Thon Gruppen, Ole-Christian Hallerud.

Les også: Olav Thon: - Den største ulykken i livet er å arve mye penger

KJØPT OPP: Olav Thon Gruppen og Orvelin Gruppen har kjøpt opp det svenske kjøpesenteret Tanum Shoppingcenter i Tanumshede, rundt to timer fra Oslo.

Tanum Shoppingcenter ble åpnet i 2014 og består av 40 butikker og 40.000 kvadratmeter, samt restauranter og kafeer.

- Framover kommer vi til å se på butikksammensetningen på senteret. Vi har flere spennende idéer, men foreløpig har vi ikke bestemt oss for noe på dette tidspunktet.

Olav Thon Gruppen eier og forvalter fra før 12 kjøpesentre i Sverige. Blant dem Nordby Shopping center og Charlottenberg Shoppingcenter.

Ifølge Hallerud er Sverige et spennende satsningsområde for Olav Thon Gruppen.

Les også: Havnet i Luksusfellen etter «harryhandel»

KJØPT OPP: Olav Thon Gruppen og Orvelin Gruppen har kjøpt opp det svenske kjøpesenteret Tanum Shoppingcenter i Tanumshede, rundt to timer fra Oslo.

Sett denne populære videoen?

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere