NA24.no

Valuta USD 7,77 EUR 9,60 GBP 11,12 SEK 92,37
Oslo Børs 0,19%

Oljefall før lagertall

Forventningene til oljelagertallene fra USA sender oljeprisen under 56 dollar fatet. Sjekk utviklingen.

Råoljeprisen faller tirsdag morgen på råvarebørsen i New York, og faller under 56 dollar fatet ettersom det milde vinterværet i USA reduserer etterspørselen etter fyringsolje og øker oljelagrene.

NA24 - din næringslivsavis

Onsdag kommer de amerikanske oljelagertallene for forrige uke, som mest sannsynlig vil vise en oppgang i lagrene for destillater, blant annet fyringsolje og diesel. Dermed kan det gå mot den fjerde uken på rad med oppgang for de amerikanske oljelagrene.

Samtidig viser det seg at produksjonskuttene fra Opec, organisasjonen av oljeeksporterende land, er lavere enn det som var målet i oktober. Mens målet var et kutt på 1,2 millioner fat dagen, mens de ifølge en undersøkelse utført av Bloomberg bare har klart under en tredjedel av dette.

Råolje for levering i februar falt 1 prosent, eller 58 cent, til 55,51 dollar fatet i morgentimene på den amerikanske råvarebørsen i New York. Mandag falt oljeprisen med 0,4 prosent eller 22 cent fatet til 56,09 dollar per fat.

I London blir brent-olje for levering i februar handlet til 55,07 dollar per fat, noe som er en nedgang på 53 cent eller 1 prosent, melder Bloomberg News.

Følg oljeprisen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere