NA24.no

Oljefunn for InterOil

Oppløftende resultater etter boring i Colombia.

Oljeselskapet InterOil har gjort et nytt funn i Colombia. De melder tirsdag om et nytt reservoarpotensial i den sørlige delen av Mana-feltet.

NA24 - din næringslivsavis

InterOil opplyser at den første brønnen i Mana Sør er gjennomført med det de kaller veldig oppmuntrende produksjon på 410 fat oljeekvivalenter per dag. I tillegg har de planlagt å bore tre brønner de neste tre månedene for å kunne fastslå potensialet i dette området.

Kostnaden i forbindelse med en første brønnen er på 1,8 millioner dollar. InterOil er operatør med en arbeidsinteresse på 70 prosent. Det statlige Ecopetrol i Colombia eier de resterende 30 prosentene.

- Utvidelsen av Mana-feltet mot sør kan gi betydelig produksjons volumer og reserver. Vi er ekstrem oppmuntret av de første resultatene, og vil forberede flere tilleggsbrønner i år, kommenterer konsernsjef Nils N. Trulsvik i InterOil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere