NA24.no

Oljen under 70 dollar

Sist oppdatert:
Til tross for opptur mandag morgen, er oljeprisen under 70 dollar fatet.

Les NA24 på mobil

Prisen på råolje falt til det laveste nivået på 10 uker fredag, og endte forrige uke ned 4,6 prosent etter at FNs deadline for at Iran skal stoppe sitt atomprogram gikk ut. Dette har så langt ikke ført til sanksjoner, samtidig som flere tropiske stormer i Mexicogolfen ble mildere enn forventet. Det melder Bloomberg News.

NA24 - din næringslivsavis

Men markedet vet at det er stor fare for at nye tropiske stormer i området kan utvikle seg til å bli problematisk for oljeinstallasjoner.

Frykt for stormer drar med seg oljeprisen mandag morgen, og et fat råolje blir nå handlet til 69,59 dollar fatet på råvarebørsen i New York. Dette er en oppgang på 40 cent eller 0,6 prosent fra fredagens sluttkurs. Det melder Bloomberg News.

Fredag falt oljeprisen med 1,5 prosent eller over 1 dollar fatet til 69,19 dollar fatet. Dette er det laveste som er notert siden 20. juni.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere