NA24.no

Rolling Stones gjester Telenor Arena 26. mai.
Rolling Stones gjester Telenor Arena 26. mai. (Afp scanpix)

Omsatte for 27 millioner på 13 minutter

Sist oppdatert:
Rolling Stones slo Justin Bieber på målstreken.

Det er tydelig at The Rolling Stones fortsatt er ettertraktet her i Norge.

Billettene til Rolling Stones-konserten, på Telenor Arena 26. mai, ble nemlig revet bort på kun få minutter - og slo i samme slengen rekorden til en annen, amerikansk musikk-yndling.

- Billettene ble utsolgt på tretten minutter. Det er fire minutter raskere enn det Justin Bieber-billettene ble utsolgt på, sier Rune Lem i Gunnar Eide Concerts, som arrangerer konserten sammen med AEG.

- Kan vente seg  strålende konsert

Med en snittpris på i overkant av 1.200 kroner, og med 22.500 solgte billetter, er det blitt omsatt billetter for over 27 millioner kroner i forbindelse med The Rolling Stones-konserten i Norge.

- Vi har solgt billetter fra 700 kroner til 2400 kroner, sier Lem, som opplyser om at publikum som har sikret seg billetter til «14 On Fire»-turné» har en strålende konsert i vente.

- Det er moro at også eldre menneske løper for å kjøpe billetter til ikoniske artister. De kom kommer i Telenor Arena kan vente seg en helt strålende konsert med låter alle tidsepoker.

Trolig ingen ekstrakonsert

Sist gang Rolling Stones gjestet Oslo var 8. august 2007, og det er tydelig at artistenes tilbakevendelse til Norge er etterlengtet.

- Kan det blir satt opp ekstrakonsert, siden billettene ble utsolgt så fort?

- Det tror jeg ikke, svarer Lem.

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere