Gå til sidens hovedinnhold

Oppgang på asiatiske nøkkelbørser

Både Tokyo, Hong Kong og Seoul i pluss.

Oppgang, dog ikke stor, på de viktigste asiatiske børser torsdag når over halve handelsdagen er unnagjort.

I Tokyo er hovedindeksen Nikkei 225 opp 0,74 prosent når en time gjenstår. I Sør-Korea har hovedindeksen Kospi en oppgang på 0,53 prosent når det gjenstår halvannen time av torsdagens handel.

Taiex-indeksen i Taipei (Taiwan) har en marginal nedgang på 0,15 prosent. Her stenger børsen klokken 14.30 lokal tid - 07.30 norsk tid.

Hong Kongs Hang Seng-indeks er så vidt opp 0,06 prosent når det gjenstår litt ove tre timer av handelen.

Også Straits Times-indeksen i Singapore er opp. Status er en oppgang på 0,33 prosent med tre og en halv time igjen av handelen.

I New York endte det med marginal nedgang for indeksene på Wall Street onsdag - til tross for at pilene pekte oppover det meste av dagen.

Kursene svingte opp og ned store deler av dagen, men langt mindre voldsomt enn tirsdag, og de lå stort sett på plussiden. Helt på tampen kom imidlertid et nytt fall.

Da børsen stengte hadde Dow Jones-indeksen falt til 24.892 poeng, ned 0,1 prosent, mens den bredere Standard & Poor's hadde falt med 0,5 prosent. Aller verst gikk det på teknologi børsen Nasdaq, hvor hovedindeksen gikk ned 0,9 prosent og landet på 2.681 poeng.

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på iPhone her

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på Android-telefon her

Kommentarer til denne saken