NA24.no

Oppmuntret av taletrengte indere

Konsernsjef i Telenor Jon Fredrik Baksaas, styreleder i Chandra og administrerende direktør i Uninor Stein Erik Vellan Under lanseringen av Uninor i India
Konsernsjef i Telenor Jon Fredrik Baksaas, styreleder i Chandra og administrerende direktør i Uninor Stein Erik Vellan Under lanseringen av Uninor i India (Telenor)
Sist oppdatert:
1,2 millioner indiere ringer med Telenor.

I løpet av den første måneden i India fikk Telenors mobilselskap Uninor 1,2 millioner kunder.

Det opplyser det norske teleselskapet i en pressemelding.

Kundene er fordelt på de åtte regionene hvor Uninor har tjenester tilgjengelig.

- Vi fortsetter fra lanseringen og arbeider kontinuerlig med å videreutvikle nettverk, dekningsområde og distribusjon. Vi fokuserer på den gode kundeopplevelsen og konkurrerer hardt om hver eneste nye kunde. Det er tøff konkurranse, men vi har en langsiktig ambisjon og vi har fått en positiv start, kommenterer administrerende direktørStein Erik Vellan i Uninor i en pressemelding.

Telenor eier nå rett over 60 prosent av alle aksjene i Uninor, og har som mål å komme opp i en eierandel på rundt 67 prosent.

Les mer: Telenor øker i India

- Tatt i betraktning at våre kunder foreløpig kun kommer fra de åtte telekom regionene der vi har lansert er tallene for desember oppmuntrende. Dette er en anerkjennelse til et engasjert team og jeg vil takke alle våre kunder som har valgt Uninor. sier Vellan.

Så langt har Uninor lansert typer prisplaner i det indiske markedet. Den ene er tilpasset kunder som gjennomfører lengre samtaler samt et som er tilpasset de som ringer ofte.

- Vi er fortsatt i en svært tidlig fase, men de første salgstallene gir en indikasjon på at våre prisplaner oppleves som attraktive hos indiske forbrukere. For flertallet som har samtaler som varer lengre enn noen få sekunder gir Uninor mest for pengene, kommenterer Vellan.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere