NA24.no

Opptur i vente

Sist oppdatert:
Børsene i USA ligger an til å ta igjen noe av det tapte.

I går førte svake fremtidsutsikter fra Merck til at Wall Street fikk en tung avslutning på dagen. Sammen med Yahoos restruktureringer gjorde dette at aksjene ved børsene i New York endte ned.

NA24 - din næringslivsavis

I dag er det få signaler aksjemarkedet i USA har å rette seg etter. Det ble sluppet statistikk over hvor mange som møtte opp for å motta arbeidsledighetstrygd, uten at dette bidro til noen forandring på futurene.

Dow Jones Indicative er, like i forkant av at Wall Street åpner, ned 0,13 prosent. Futurene til de to andre toneangivende indeksen peker derimot i motsatt retning. S&P 500-futuren stiger 0,06 prosent, mens den teknologitunge Nasdaq-futuren blir løftet 0,15 prosent.

Følg Wall Street her

Det møtte opp 324.000 nye førstegangssøkende til ledighetstrygd i forrige uke. Det er en nedgang på 34.000 sammenlignet med uken i forveien. Dette var mer enn det økonomene hadde ventet på forhånd.

Ifølge Bloomberg News lå forventningene på 325.000 førstegangssøkende.

Gårsdagens oljelagertall fikk oljeprisen til å stige noe. Råoljelagrene falt mer enn ventet i forrige uke, mens markedet ventet at oljelagrene skulle stige. Høyere kapasitetsutnyttelse ved raffineriene gjorde sitt til at destillatlagrene ikke falt like mye som markedet hadde forventet.

Frontkontraktene på referanseoljen WTI koster 62,03 dollar i New York.

Klikk her for å følge oljeprisen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere