Øreplugger til 45.000

Nå er iDiamond Ear lansert i London.

24.06.08 09:56

(LXUS.no) Ørepluggene er i første omgang lansert i London der Selfridges & Co blir eneforhandler. Her vil iDiamond Ear ligge i «The Wonder Room» - et meget eksklusivt showroom forbeholdt de aller dyreste produktene fra merkevarer som Tiffanys, Cartièr, Bvlgari, Rolex, Chopard og Chanel.

Thomas Heyerdahl utvider smykkebegrepet med sine diamantkledde øretelefoner. Foto: (Heyerdahl)

Stolt gullsmed

- At vi nå er representert i Selfridges «Concept Store» sammen med store internasjonale merkevarer er jeg veldig stolt av, sier gullsmed Thomas Heyerdahl som står bak diamant-ørepluggene i en pressemelding.

iDiamond ear er laget i 18 karat massivt gull med 204 diamanter på til sammen 1,65 carat. Prisen er på rundt 45.000 kroner.

LES OGSÅ: Se de nye glitreduttene

- Med dette produktet har vi utvidet smykkebegrepet ved å kombinere tradisjonelt håndverk med moderne teknologi med topp kvalitet. Her forener vi smykke og funksjon på en helt ny måte, sier Heyerdahl.

Det vil kun bli laget 1000 nummererte eksemplarer av øretelefonene.

Eksklusive lanseringer

Etter hvert vil ørepluggene bli lansert i utvalgte butikker i land som Dubai og London, skriver Heyerdahl Juvelér i en pressemelding. Og etter sommeren er det lansering i USA.

I Norge blir den å finne i Heyerdahls forretninger.

Det er ikke lenge siden Thomas Heyerdahl hadde en annen glitrende lansering. Da var han ute med en diamantversjon av Nokia 8800, som han designet sammen med den finske mobilkjempen.

Heyerdahl ble også bredt omtalt i verdenspressen da han donerte verdens dyreste iPod til en veldedighetsauksjon.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag