NA24.no

Oslo velger Itera

IT-selskapet har sikret seg rammeavtale.

Itera Consulting Groups datterselskap Itera Networks er blitt valgt ut som en av fem leverandører i forbindelse med leveranser av IT-konsulenttjenester til Oslo kommune.

Oslo kommune har gitt Itera en rammeavtale som har en estimert verdi på 50 millioner kroner. Avtalen varer i to år og det er avtalt opsjoner med to ganger ett års forlengelse.

- Vi er fornøyd med å bli valgt som leverandør av IT konsulent-tjenester til en av Norges største virksomheter. Oslo Kommune har en omfattende IT-infrastruktur hvor vår omfattende fag-kompetanse virkelig kommer til sin rett, sier direktør Jon Erik Høgberg i Itera Networks.

Ifølge en børsmelding fra Itera gjelder rammeavtalen konsulentbistand innen infrastruktur, applikasjoner, driftstjenester, virtualisering, SAN-lagringsløsninger, backup, migreringsprosesser og risikoanalyse i tillegg til generell driftskompetanse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere