NA24.no

Overgangstid for meglerne

Sist oppdatert:
Aksjemeglere og analytikere er i modus for å bytte jobb. Sjekk noen av overgangene her.

Fete bonuser er nettopp betalt ut og sesongen er igjen klar for overganger mellom meglerhusene. I de siste ukene og frem mot påske er det tradisjonelt stor gjennomtrekk av meglere og analytikere fra meglerhus til meglerhus.

NA 24 - din nye næringslivavis

Blant annet har Nordea Markets vært svært aktive og har ansatt Handelsbankens meglersjef Espen Markussen, oljeanalytiker Ulf Leinebø fra samme sted og DnB NORs shippinganalytiker Henrik With.

Men de er ikke alene om å ha shoppet folk. Kaupthing har ansatt derivatmeglerne Sverre Holter-Sørensen og Tom Tusvik fra Handelsbanken. Det bekrefter Mark Carey, som leder Trading i Kaupthing til NA24 iMarkedet.

Nyutnevnt Terra Securities-direktør Svein Erik Nordang forteller til NA24 iMarkedet at de har hyret inn privatmeglerne Geir Åsegg og William Fournaros fra DnB Nor, som også har jobbet i Gjensidige NOR Markets. Nordang forteller også at de har ansatt en juniormegler som starter i sommer samt ansatt en megler i januar.

Også fra meglerhuset Carnegie har det lekket folk, men de er raskt erstattet. Carnegies Anders Onarheim forteller at to meglere har sluttet hos dem, mens de har ansatt et par stykker. Flere er på andre ord på vei til meglerbordet.

Onsdag kunne NA24 melde at Alfred Bergs meglersjef Jan Wikerholmen gikk fra meglerhuset til Orkla.

DN.no kunne melde at First sin anerkjente analytiker Helge Moen er på vei fra meglerhuset til å bli forvalter i Klaveness-familien.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere