NA24.no

P4-Madde til Kanal 24

Nå får hun snakke fritt om tiden i P4.

Lørdag møter radioveteran Madeleine Cederström i Kanal 24 hvor hun skal få lov til å snakke om sitt eget engasjement. Og om tiden i P4.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

Madeleine Cederström har vært programleder i norsk radio i flere tiår, men det er spesielt etter sitt utspill på P4 tidligere i høst at hun virkelig er blitt kjent.

Og når hun er studiogjest på Kanal 24 lørdag, kommer programlederen garantert ikke utenom feiden med P4.

Ingen refs
- Manuset er jo ikke helt klart, men vi hadde jo ikke intervjuet henne om hun ikke var aktuell med noe, nå er hun jo det fordi hun ikke vil jobbe i P4 lenger, sier redaksjonssjef i Kanal 24, Arne Sandvik, til NA24 Propaganda.

Les også: P4-stjerne fikk fyken

Og Sandvik nærmest garanterer at Cederström skal få fritt ord på lufta, for i Kanal 24 ville ikke ett slikt utspill som Madeleines ført til reprimande på sjefens kontor.

- Våre programledere har stor frihet, så hos oss skal programlederne ha et sting, ha personlighet og vise et engasjement.

- Så dersom en av deres programledere hadde gjort som Cederström, så ville ikke det medført refs?

- Nei.

I en annen verden
Hadde situasjonen vært en annen i Kanal 24 ville Madeleine trolig hatt ny jobb allerede.

Les også: Madeleine vil til NRK

- Hun er en utrolig flink dame med stort hjerte med brennende engasjement. Det vil vi ha hos oss, men som du kjenner til er vi ikke i en situasjon hvor vi ansetter folk for øyeblikket, snarere tvert imot. Så uansett om jeg hadde ønsket med henne i redaksjonen vår, så er det ikke mulig, avslutter Sandvik.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere