NA24.no

På gulljakt etter TA-kollaps

Eva-Karin Haugen Per Sten Andersen TA-Invest TA Invest
Eva-Karin Haugen Per Sten Andersen TA-Invest TA Invest Foto: PRIVAT
Politiet jakter på en bankboks fylt med gull som skal tilhøre de to som står bak aksjeklubben TA-Invest.

Dagens Næringsliv meldte torsdag at politiet kom over en koffert med 900 diamanter da de gjennomsøkte eiendommene til de to siktede i TA-Invest saken. Fredag følger avisen opp med at politiet jakter på en bankboks fylt av gull.

NA24 - din næringslivsavis

Ifølge avisen har påtalemakten fått tips om at samboerparet, som nå er siktet for bedrageri etter at aksjespareklubben TA-invest kollapset, skal ha oppbevart gull i en bankboks. Nå leter politiet etter bankbokser i Sverige og Brasil.

Politiet sier til Dagens Næringsliv at den samme personen som tipset om at paret hadde en koffert med diamanter, også kom med tipset om gullet. Nå gjennomgår politiet alle bevis og bankutskrifter for å finne spor etter hittil ukjente verdier.

Per Sten Andersen og tidligere samboer Eva-Karin Haugens forsvarere benekter at de har kjennskap til noen bankbokser med gull. Andersens forsvarer, Trygve Staff, sier til Dagens Næringsliv at noen er ute etter å diskreditere hans klient, og bruker Dagens Næringsliv aktivt til dette.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere