Pareto hever riggaksjer

Foto: Håkon Mosvold Larsen (SCANPIX)

Pareto har hevet kursmålene i tre av riggaksjene på Oslo Børs. Sjekk hva meglerhuset forventer kursen i John Fredriksens SeaDrill vil være på.

Det mektige offshoremeglerhuset skrur opp kursmålet for John Fredriksens SeaDrill til 140 kroner per aksje fra 120 kroner.

- Full kontroll over Smedvig sikrer gjennomføringsevne og øker sannsynligheter for å lande kontrakter for nybygg, skriver meglerhuset om sin oppdatering på SeaDrill aksjen.

Awilco og Sinvest kursmålene blir også hevet. Kursmålet på Awilco blir hevet til 80 kroner, fra tidligere 75 kroner mens kursmålet på Sinvest går fra 170 kroner til 185 kroner.

Årsaken til oppgraderingen av de to riggselskapene er at de har sikret seg de tre riggene til Petrojack. De solgte sine tre Jackup-rigger til Sinvest og Awilco til en pris på rundt 200 millioner dollar per stykk.

Oppdateringene fra meglerhuset har fått riggaksjene til å bevege seg på Oslo Børs tirsdag.

Awilco er dagens vinner med en oppgang på 6,5 prosent til 62 kroner aksjen, mens SeaDrill er opp 5,9 prosent 107,75 kroner per aksje. Sinvest stiger også med 4,3 prosent til 129,75 kroner per aksje.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.