Gå til sidens hovedinnhold

Påskefall på børsen

Oslo Børs opplevde en bred nedgang siste handelsdag før påske.

Hovedindeksen endte ned 1,22 prosent og landet på 398,89 poeng på en svak børs onsdag. Et fat nordsjøolje for levering i mai koster nå 69,50 dollar, en oppgang på 0,19 prosent i forhold til i går.

NA24- din nye næringslivsavis

- Det ser ut til som de fleste aktørene på markedet har tatt påskeferie. Markedet er veldig stille og rolig. De få som er inne er der for å ta gevinst før ferien, sier en megler i Orion Securities til NA24.

Blant tungvekterne på Oslo Børs var det kun røde tall å spore i dag. Oljeselskapene Statoil, Hydro og DNO falt henholdsvis 1,27, 1,06 og 2,31 prosent.

GGS, Tandberg Television, Subsea og Acergy ble dagens tapere. GGS endte ned over 7 prosent etter at det tidligere i dag ble kjent at myndighetene på Sri Lanka har kansellert selskapets oljeletingsoppdrag.

Blant dagens vinnere finner vi blant annet Inmeta, Fara og SeaBird Exploration.

Seabird Exploration steg videre etter gårsdagens oppgang på nær 30 prosent. Kaupthing mener de neste årene vil bli knallår for seismikk, og starter dekning av Seabird med et kursmål på "godt over 30 kroner" . Aksjen endte på 26,80 kroner, opp 3,47 prosent fra i går.

NY notering
I dag ble B+H Ocean Carriers, som er notert på AMEX, notert på Oslo Børs med ticker BHOC. Aksjen var sist omsatt til kurs 125 kroner på OTC-listen, og den steg 0,1 prosent til 20,00 dollar i USA i går, tilsvarer rundt 129 kroner. Aksje forble uendre da børsen stengte.

Oslo Børs stengte aksjemarkedet kl 13.10 i dag grunnent påskeferie.

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken