NA24.no

Peker nese til iPhone

Samsung Galaxy S4 vs. Apple iPhone
Samsung Galaxy S4 vs. Apple iPhone Foto: Skjermbilde YouTube/Samsung
Sist oppdatert:
Digger du iPhone bør du kanskje ikke se denne videoen.

Så har Samsung gjort det igjen. Laget en reklamevideo der de peker nese til Apple og iPhone.

Se videoen nederst i saken

I den siste, av etterhvert en lang rekke av peke-nese-videoer, blir iPhone sammenlignet med Samsungs nye flaggskip Galaxy S4.

Settingen er en uteksamineringsfest der de ulike rollefigurene demonstrerer de nye funskjonene og fortreffeligheten til Galaxy S4. I tillegg inneholder videoen flere nålestikk mot Apples iPhone.

Det første stikket kommer etter at en av rollefigurene tar et bilde med S4 og lynhurtig deler bildet med en annen S4-bruker ved hjelp av S-Beam funksjonen. En kvinne med iPhone spør om hun også kan få bildet på samme måten.

- Dessverre, din mobil klarer ikke det, svarer fotografen.

Samsungs nye Air-Gesture-funksjon, som lar deg styre telefonen uten fysisk kontakt, fremheves flere ganger. En kvinne som soler seg ved bassenget har hendene fulle av solkrem og hun vil derfor ikke røre telefonen. Ved hjelp av håndbevegelser får hun likevel lest den innkommende tekstmeldingen.

Hovedpersonen selv sitter og spiser grillmat med fingrene da telefonen ringer. Han får i likhet med kvinnen svart på en innkommende samtale uten å røre telefonen. En annen rolleperson demonstrerer fra bassengkanten hvordan han styrer TV-en inne i stuen med telefonens nye infrarøde fjernkontrollsystem.

Det mest direkte stikket mot iPhone kommer da ett eldre par holder opp sine iPhoner og spør:

- Hvis noen smarttelefoner er smartere enn andre, hva skal vi med disse?

Det er ikke første gang Samsung lager videoer som gjør narr av iPhone. Ved lansering av både Galaxy SII og SIII skjedde det samme. De videoene ser du her, og her.

Samsungs sammenligning av Galaxy S4 med iPhone:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere