NA24.no

Pengefest for Collier

Jan Petter Collier og hans meglergruppe håvet inn i andre kvartal, til tross for tøffe markedsforhold.

Megler- og finanshuset ABG Sundal Collier var ute med resultater for andre kvartal torsdag morgen. Resultatrapporten viser at Collier & Co. leverte knalltall, til tross for at markedsforholdene i aksjemarkedet var tøffe i april, mai og juni.

NA24 - din næringslivsavis

Omsetningen i kvartalet nesten doblet seg til 468,6 millioner kroner, mens resultat før skatt steg 16,5 prosent til 182,8 millioner kroner.

Driftsresultatet før bonus til partnerne var på solide 352 mllioner kroner, noe som var opp 154 prosent fra samme kvartal i fjor.

Milliondrysset fortsatte for partnerne i meglerhuset til Collier. Hele 178,6 millioner kroner ble delt ut til partnerne i andre kvartal. Dette var 161 prosent mer enn partnerne fikk i andre kvartal i fjor.

I kvartalsrapporten skriver Jan Petter Collier at utsiktene for resten av 2006 er usikre. Han tror videre at det vil bli tøft å oppnå like godt andre kvartal i år som i fjor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere