Gå til sidens hovedinnhold

Tajik raser mot sportsanker

Aps Hadia Tajik engasjerer seg i Mueller-saken.

TV 2 Nyhetskanalens sportsanker, Fin Gnatt, skrev i går et blogginnlegg om Petter Muellers avskjed som skøytetrener etter at Maren Haugli meldte fra om seksuell trakassering. I innlegget spør Gnatt: «Hvem brukte Maren Haugli til å få fjernet Peter Mueller?», skriver Dagbladet.no.

«Det må ligge mer bak. Vikarierende motiver. Noen har dyttet Maren Haugli foran seg for å få fjernet amerikaneren», skriver Gnatt.

Hadia Tajik reagerer
Blogginnlegget til Gnatt får stortingspolitiker Hadia Tajik til å se rødt.

- Jeg synes Fin Gnatt er frekk, pinlig og helt upassende. TV 2-ledelsen bør kalle ham inn på teppet, sier den ferske stortingspolitikeren Tajik til Dagbladet.

Gnatt mener på sin side at Tajik ikke har lest blogginnlegget hans skikkelig.

- Da har hun misforstått veldig. Når jeg hører hva hun sier, lurer jeg på om hun i det hele tatt har lest bloggen min. Det er ikke et partsinnlegg i det hele tatt, sier Gnatt til Dagbladet.

Stengte forum etter hets
Onsdag skrev ANB at Maren Haugli ble hetset på gjesteboken på hjemmesiden sin etter at Peter Mueller fikk sparken mandag. Dette førte til at hun stengte kommentarfunksjonen på siden hennes.

- Håper du mister alle sponsorer og blir utestengt selv. Tenk å ødelegge til de grader for andre utøvere», skriver «Åse» i gjesteboka. Les om saken her:

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken