NA24.no

Valuta USD 7,77 EUR 9,60 GBP 11,12 SEK 92,37
Oslo Børs 0,19%

Petrominerales oppdaterer

Petrobanks deleide datter Petrominerales er ute med en oppdatering om et nytt funn.

Det Toronto-noterte oljeselskapet Petrominerales Ltd har kommet med en oppdatering på sine pågående borearbeider i Colombia. Selskapet eies med 76,5 prosent av Oslo-noterte Petrobank Energy and Resources Ltd.

NA24 - din næringslivsavis

Petrominerales melder tirsdag at de nå har gjennomført produksjonstesting av et nytt dypere liggende intervall på Corcel-feltet. Det er i den nye brønnen Corcel-3 som er boret til soner enda dypere en de to produserende brønnen Corcel-1 og 2.

Intervallet som nå er testet ligger på mellom 12.449 og 12.461 fot. Testen viste en naturlig væskestrøm på 240 fat per dag av en kvalitet på 22,2 grader API. Vannandelen var på 26 prosent.

Selskapet har deretter gjennomført tester med en jetpumpe som har gitt en væskestrøm på inntil 760 fat per dag med noe varierende vannandel. Selskapet fant også tilstedeværelse av olje i de produserende sonene til de to tidligere brønnene, men disse er foreløpig ikke testet.

Petrominerales melder at de nå har avdekket fire nye prospekter i tilknytning til Corcel.

I Joropo-blokken har den nye letebrønnen Ojode Tigre-2 blitt ferdigboret. Brønnen blir nå caset med tanke på fremtidig oljeproduksjon. Den skal senere produksjonstestes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere