*Nettavisen* Økonomi.

Petter Stordalen til Nettavisen: - Jeg må snakke om Gunhild

TILBAKE: Nettavisen møter Petter A. Stordalen før han går på scenen i Friends Arena i Stockholm klokken 10.00 søndag. Foto: Gunnar Stavrum

Nettavisen var til stede da Petter A. Stordalen snakket offentlig for første gang siden nyheten om hans syke kone ble kjent.

18.01.15 14:31

STOCKHOLM (Nettavisen): Søndag gikk Petter A. Stordalen på scenen for å fortelle 2.500 av sine ansatte om sykdommen som rammet familien i fjor.

Stordalen pleier å stå opp grytidlig for å jogge en liten mil i området rundt den svenske nasjonalarenaen.

Det var en smånervøs Stordalen Nettavisen traff i frokostsalen på Quality Friends Hotel søndag morgen.

For første gang siden Gunhild A. Stordalen ble diagnostisert med den livstruende sykdommen systemisk sklerose skal han treffe sine ansatte.

- Jeg må snakke om Gunhild, sa Stordalen til Nettavisen før arrangementet startet.

Ingen medier fikk rapportere under talen hans, og det ble heller ikke lekket noe på sosiale medier.

HTML EMBED
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_GB/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));


Vinterkonferansen er det årlige høydepunktet i Nordic Choice-gruppen, og årets tema er «Never Average».

(Saken fortsetter under bildene.)

HTML EMBED


HTML EMBED


HTML EMBED

Brøt stillheten

Som vanlig ble konferansen åpnet av Petter A. Stordalen.

Etter å ha vært borte fra rampelyset i flere måneder, brøt Stordalen tausheten lørdag ettermiddag:

«De siste månedene har jeg levd en hotelltilværelse i Nederland. For første gang siden Gunhild ble syk møter jeg Nordic Choice-kollegaer og partnere. Denne helgen samles 2500 Nordic Choicere til Vinterkonferansen, blant venner kalt VK. VK er mye mer enn en strategisamling. Det er selskapets viktigste møteplass og kulturbygger. Etter lang tid borte, kjennes det å delta på VK viktigere enn noen gang. Det er en tid for alt. Og denne helgen er det tid for VK»skrev Stordalen på Facebook.

Klikk på bildet for å forstørre.

Shuttlebussene med Choice-ansatte ankommer Friends Arena. Foto: Gunnar Stavrum


Det var fulle fly mellom Oslo, København og Stockholm i fredag ettermiddag, da flere tusen Nordic Choice-ansatte reiste til hotellgruppens årlige vinterkonferanse.

Nettavisens ansvarlige redaktør, Gunnar Stavrum, var tilstede da Stordalen holdt VK i Stockholm. Stavrum kom ut med biografien «Sirkus Stordalen» før jul, og vet bedre enn de fleste hva VK betyr for Stordalen og hans imperium.

Sykdommen
I november ble det kjent at Gunhild Stordalen hadde fått den livstruende diagnosen systemisk sklerodermi.

- Jeg våknet om nettene av smerter, vekket Petter og gråt. Det var som at jeg kunne kjenne det. At jeg kjente at sykdommen spredde seg i kroppen min, sa Gunhild Stordalen til Dagens Næringsliv om tiden før hun fikk diagnosen.


I Nederland
Siden da har Petter A. Stordalen brukt all sin tid sammen med kona. De reiste til et sykehus i Utrecht i Nederland der Gunhild Stordalen har fått eksperimentell behandling.

– Selv om det er en tøff behandling, er det min eneste mulighet til å komme tilbake, sa Gunhild Stordalen til Dagens Næringsliv.

Hvordan det går med behandlingen til Gunhild Stordalen er ukjent.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.