NA24.no

Petter Stordalens hyllest av kona begeistrer på Facebook

STOLT: Petter Stordalens Facebook-innlegg om hvor stolt han er av at kona Gunhild Stordalen blir utnevnt til Young Global leader av World Economic Forum (WEF) i Davos skaper begeistring på Facebook.
STOLT: Petter Stordalens Facebook-innlegg om hvor stolt han er av at kona Gunhild Stordalen blir utnevnt til Young Global leader av World Economic Forum (WEF) i Davos skaper begeistring på Facebook. Foto: Montasje/Lise Åserud (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
- Jeg er grenseløst stolt og imponert.

Tirsdag ble det kjent at Gunhild Stordalen (36) kommer til å bli utnevnt som Young Global leader av World Economic Forum (WEF) i Davos. Bakgrunnen er hennes arbeid for sitt hjertebarn EAT, et prosjekt med hensikt å finne en løsning på matrelaterte helse- og miljøproblemer.

- Jeg er grenseløst stolt og imponert av Gunhild og temaet bak EAT. En utmerkelse som øker respekten for oppgavene som venter og deres arbeid, skrev Gunhilds mann, Petter Stordalen (52), på Facebook tidligere tirsdag.

Les også: Petter Stordalen til Nettavisen: - Jeg må snakke om Gunhild

Skaper begeistring på Facebook
Til nå har innlegget fått over 1750 likes og rundt 100 kommentarer. Nær samtlige av kommentarene er lykkeønskninger til Gunhild Stordalen i forbindelse med utnevnelsen.

I november i fjor ble det kjent at 36-åringen har fått diagnosen systemisk sklerose. Sykdommen er en kronisk autoimmun bindevevssykdom som angriper huden og andre organer som hjerte, lunge, nyre og tarm ved at bindevevet blir stivt og hardt.

Petter Stordalens hyllest av kona:


Les også: - Gunhild, jeg elsker deg!

Utskrevet fra sykehus i januar
Fra november til januar var hun innlagt på et sykehus i Nederland for behandling. Da hun ble utskrevet i januar sa Petter Stordalen at behandlingen var vellykket.

- Det er fortsatt stor infeksjonsfare og det vil ta lang tid før immunsystemet er gjenoppbygget og vi ser effekten av behandlingen, fortalte han den gang.

Gunhild Stordalen er utdannet lege og er styreleder i The Stordalen Foundation. Det var hun som tok initiativet til konferansen EAT, som har klima og matvareindustri som tema.

Ifølge mannen skal 36-åringens målsetting være å kunne delta på EAT-konferansen i juni i år.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere