NA24.no

Pilene peker opp på Wall Street

Sist oppdatert:
Kvartalstallene renner inn mens Wall Street venter på rentedommen.

Sterke resultater fra blant annet Procter & Gamble bidrar til å sende aksjefuturene i USA oppover.

NA24 - din næringslivsavis

Dow Jones Indicative er ned 0,14 prosent, mens de to mer pålitelige futurene til Nasdaq og S&P 500-indeksene klatrer 0,27 og 0,25 prosent.

Resultatbølgen skyller innover Wall Street og sterke tall bidrar til å sende pilene oppover.

Procter & Gamble melder at de hadde et resultat på 2,86 milliarder dollar tilsvarende 84 cents per aksje i siste kvartal. Det er en bedring fra 2,55 milliarder dollar eller 72 cents per aksje i tilsvarende periode året før.

Ifølge Thomson First Call ventet analytikerne at Procter & Gamble ville legge frem et resultat per aksje på 82 cents og en omsetning på 19,58 milliarder dollar.

Vel så viktig er det at selskapet har justert opp forventningene for inneværende år.

Markedet er også avventende i forhold til rentemøtet til den amerikanske sentralbanken. Tirsdag ettermiddag møtes medlemmene av rentekomiteen til Ben Bernanke, men det er ikke ventet at det kommer noe fra dette møtet før i morgen. Markedet venter også på tillitsindeksen blant de amerikanske forbrukerne.

Burger King solgte i sitt regnskapsmessige andre kvartal hamburgere og fast food for 559 millioner dollar. Det var mer enn ventet, for analytikerne hadde ifølge Thomson First Call ventet at omsetningen skulle havne på 545 millioner dollar.

Colgate-Palmolive melder om et resultat som er bedre enn ventet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere