Gå til sidens hovedinnhold

Pinlig sextabbe på Twitter

Australias statsminister har grunn til å få rødmussede kinn.

Australias statsminister Kevin Rudd har nå fått Twitter-bruken sin i fokus.

Årsaken er imidlertid ikke at han, i hvert fall så langt, er en mester på korte setninger, men at Rudd følger ymse deler av samfunnet på sin offisielle Twitter-konto.

Foruten å være supporter av sin kone Theresa Rein følger han blant annet også en toppløs dame iført håndjern, en nettbasert sexbutikk, et homofilt feriested i Phuket og blogger som tilbyr sex-show via webkameraer, ifølge internasjonale medier.

I tillegg til flere andre kinky Twitter-kontoer.

Etter tabbe
Dette skal Rudd imidlertid ikke gjøre frivillig, da han har satt kontoen til å automatisk følge de Twitter-kontoene som følger han.

- Mens Kevins statsministerstab forsøker å overvåke de som følger han, er det med over 900.000 en veldig stor oppgave, sier Rudds talsmann, ifølge australske medier.

Rudd er kjent som en ivrig Twitter-bruker. Han benytter blant annet det sosiale mediet til å annonsere politiske grep samt oppdatere omverdenen om familiære nyheter, som forlovelsen til sin sønn.

Så langt er det nesten 920.000 kontoer som følger statsministerens meldinger, mens han selv følger over 200.000 på det sosiale mediet.

Må velge selv
Hvis en person følger deg på Twitter, og du ikke gjør noe, vil du i utgangspunktet ikke følge vedkommende.

Du må aktivt velge å følge en person. Du må da se vedkommendes navn og profilbilde, men du trenger ikke gå inn og lese beskrivelsen.

Men så går det altså an, som i dette tilfellet, å velge å sette det opp slik at man automatisk følger alle som følger en.

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken