NA24.no

(Playboyarchive.com)

Playboys midtsidepiker i «Mafia II»

Sist oppdatert:
2K Games søker autentisitet gjennom årgangskvinner fra Playboy.

2K Games har inngått en avtale med Playboy om å bruke over 50 av forlagets magasinforsider og midtsideinnhold i det kommende actionspillet «Mafia II».

Spillets historie er lagt til 1953 i den fiktive, amerikanske byen Empire Bay. Bladene er naturligvis hentet fra den samme tidsepoken.

- Mens de fleste mafiainspirerte spill fokuserer kun på action, har «Mafia II» en dyp fortelling som er utsmykket med en sofistikert og tidsriktig atmosfære. Med Playboy med på laget kan vi legge til et unikt element av autentisitet gjennom å bruke årgangsbilder fra magasinet som illustrerer Playboys innflytelse på den tidens holdning og kultur, sier toppsjef Christoph Hartmann i 2K Games.

Startet opp i 1953

Ifølge 2K Games har utviklerne lagt seg i selen for å skape en så troverdig by og stemning fra 40- og 50-tallet som mulig. Vi krysser fingrene fra at teamet bak spillet klarer brasene, dette var et av de styrkene til det originale «Mafia».

Playboy startet opp i 1953, og det første nummeret kom ut i desember samme år med Marilyn Monroe på forsiden.

- Playboy har vært en del av amerikansk populærkultur i mer enn 55 år, med intervjuer, moteartikler, featureinnhold og noen av verdens vakreste kvinner. «Mafia II» er lagt til tiden da Playboy først kom på moten og inneholder figurer med stil og holdninger som gjenspeiler innholdet i våre første utgivelser, sier forlagssjef Jimmy Jellinek i Playboy Magazine.

Playboy liker mafiaspill

Dette er ikke første gang Playboy samarbeider med utviklerne av et mafiaspill. Da Electronic Arts utviklet spillversjonen av «Gudfaren II», stilte magasinet opp med en bildespesial av Al Pacinos smellvakre Simonetta Stefanelli fra filmen.

EA og Playboy tok dessuten fansen på alvor og publiserte fem originale intervjuer med skuespillerne fra kultfilmen. Al Pacino, Robert De Niro, Francis Ford Coppola, James Caan og selveste Marlon Brando snakker ut om filmatiseringen av klassikeren fra 1974.

Nettsiden er fremdeles oppe, og vel verdt et besøk. Vær obs på at innholdet inkluderer nakenhet.

Playboy har forøvrig digitalisert mesteparten av biblioteket sitt, og publisert innholdet på nett, helt gratis. Ta en titt på Playboyarchive.com.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere