NA24.no

Politiet fant 900 diamanter

Eva-Karin Haugen Per Sten Andersen TA-Invest TA Invest
Eva-Karin Haugen Per Sten Andersen TA-Invest TA Invest Foto: PRIVAT
Sist oppdatert:
Oppsiktsvekkende funn i en av leilighetene til det svindelsiktede paret i TA Invest.

Det tidligere samboerparet Eva-Karin Haugen og Per Sten Andersen er siktet for bedrageri av rundt 300 investorer for tilsammen 532 millioner kroner, og fortsatt er det usikkert hvor alle pengene har tatt veien.

NA24 - din næringslivsavis

Da politiet skulle undersøke en av de mange leilighetene til det svindelsiktede paret i TA Invest, Eva-Karin Haugen og Per Sten Andersen, dukket det opp et oppsiktsvekkende funn, skriver Dagens Næringsliv.

I en leilighet i Niels Juels gate på Frogner i Oslo fant nemlig etterforskerne en brun koffert med 900 diamanter. De totalt 900 diamantene var innpakket i plastlommer med et sertifikat utstedt av sertifiseringsorganisasjonen «International Gemmological Institute» i diamanthovedstaden Antwerpen.

- Tilsynelatende er dette reelle diamanter, sier politibetjenet Håvard S. Lunde ved finans - og miljøkrimseksjonen ved Oslo Politidistrikt til Dagens Næringsliv.

Den samlede verdien er fortsatt høyst usikker, da det kun er fem av de 900 diamantene som er taksert.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere