*Nettavisen* Økonomi.

Popstjerne selger millionluksus

Ultramoderne funkisbolig selges av norsk popstjerne.

24.01.09 14:36

Trommeslageren Claus Heiberg-Larsen i poporkestrene Briskeby og The Disciplines og kona Nanna selger herligheten til en prisantydning på 18,5 millioner kroner.

NA24 - din næringslivsavis


Moderne eiendom
Det er advokat Torbjørn Ek som er megler for den moderne eiendommen, som ligger et steinkast fra Frognerparken for paret Heiberg-Larsen. Han ønsker ikke kommentere saken.

Ifølge eiendomsregistret kjøpte paret huset for 8,6 millioner kroner for to år siden, og går salget som forventet kan paret høste en pen gevinst, selv når utgiftene er betalt.

Totalomgjort
I regi av arkitekt Knut Hovland hos Tupelo arkitekter er den opprinnelige villaen fullstendig omgjort til ultramoderne funkisbolig med sjeldne kvaliteter.

- Vi har prøvd å lage en klassisk form på huset, og brukt klassisk materiellvalg som valnøtt og slipt betong, sier Hovland til NA24.

Han sier at det er laget et tilbygg på en eksiterende villa, og at prosjektet er en veldig gjennomarbeidet løsning med skreddersøm og arbeidet er ikke langt fra å bygge et nytt hus.

Det er utstrakt bruk av kvalitetsmaterialer, stor takhøyde og store vindusflater gjør boligen til en estetisk opplevelse. Gjennomgående og åpen planløsning over to plan og egen kjeller. Prosjektet var ferdigstilt i fjor.

Klikk på bildet for å forstørre.

Popstjerne
Claus Heiberg-Larsen slo gjennom med det norske poporkestret Briskeby som var umåtelig populær på 90-tallet.

Nanna Heiberg-Larsen er klesdesigner og har blant annet laget klærne til frontfigur i mannens band, Lise Karlsen.

Det har ikke lykkes NA24 å få kontakt med paret Heiberg-Larsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag