NA24.no

Populær emisjon i Mamut

Sist oppdatert:
Ble betydelig overtegnet.

Eilert Hanoa og Mamut fikk inn 34,425 millioner kroner da de gjennomførte en rettet emisjon torsdag ettermiddag.

NA24 iMarkedet – siste fra finansmarkedene

Totalt vil det bli trykket opp 5,1 millioner aksjer til 6,75 kroner per aksje. Det var meglerhuset ABG Sundal Collier som sørget for at aksjene ble plassert nye hender.

Mamut opplyser at emisjonen var overtegnet 1,8 ganger.

- Formålet med emisjonen er å styrke selskapets soliditet for å gjennomføre planlagte og etablerte strategiske partnersamarbeid med mål å øke distribusjonen av Mamuts produkter og tjenester i etablerte kjernemarkeder, skriver selskapet.

Lorentzen-familien har gjennom selskapet Caprice tegnet seg for 2,04 millioner aksjer (korrigert) og vil etter dette ha 3.965.550 aksjer i Mamut. Det tilsvarer 6,14 prosent av de utestående aksjene i IT-selskapet.

Eilert Hanoa, administrerende direktør og grunnlegger av Mamut, har tegnet seg for 67.000 aksjer, og har dermed økt beholdningen til 6.663.814 aksjer i Mamut. Dette er aksjer som er eiet både privat og gjennom selskapet Real-forvaltning AS.

Styremedlemmene Thorolf Kildal og Nini Høegh Nergaard har også tegnet seg for 67.000 aksjer hver. Det innbærer at Kildals heleide selskap Toffin har 975.086 aksjer, mens nærstående Nergaard har gjennom AS Banan 1.963.300 aksjer.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere