NA24.no

Populær skuespillerjakt

Seeren strømmer til for å se jakten på Sandy og Danny.

Jakten etter skuespillere til musikalen Grease sendes på TVNorge onsdager. Serien føyer seg inn i rekken av serier om jakter på talenter slik som Idol, Dansefeber, Showbiz og Talentjakten. I Grease må guttene og jentene både kunne synge og danse.

NA24 Propaganda – Norges største medienettsted

Det andre programmet i serien trakk onsdag 286 000 seere.
- Det er opp 33 prosent eller 70.000 seere fra premieren, sier pressesjef Ingerid Medhus i TVNorge.

Premiere forrige onsdag trakk 212.000 seere. Utover i sendingen økte seerantallet med 90 000, og siste halvtime av programmet var det 245.000 seere.

Denne gangen hang mennene seg på - nesten halvparten som så programmet var menn. Fremdeles er det kvinner 12 til 19 som er de ivrigste seerne.

Første del av programmet hadde 186.00 seere - men så fikk Grease fart på seg og del to hadde 319.000 seere mens tredje og siste del hadde 340.000 seere.

Neste uke er det siste sjanse hvor de deltakerne juryen er usikker på og de deltakerne de tror det bor mer i får en ny sjansen til å overbevise og kanskje få en plass på Greaseskolen.

Hvem som blir Norges svar på Sandy og Danny gjenstår å se når premieren vises i Oslo Spektrum torsdag 20. november.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere