NA24.no

Populær Stordalen-satsing

Foto: Nordic Choice
Runder en halv million medlemmer.

- Vi er godt fornøyd med oppslutningen om fordelsprogrammet vårt. Dette er et tegn på at medlemmene opplever at vi imøtegår deres behov og preferanser, sier Roar Ingdal, konserndirektør for kommersiell divisjon i Nordic Choice, i en melding.

Nordic Choice Club er et av Nordens største og mest populære fordels- og bonusprogrammer og det største innenfor hotellbransjen. Det siste året har fordelsprogrammet vært gjennom en spennende utvikling, både i medlemsvekst og innhold.

- 2010 ble et år med mange viktige endringer for Nordic Choice Club. Vi utvidet muligheten til å tjene bonuspoeng også utenfor Nordic Choice hotellene. Medlemmene kan nå tjene bonuspoeng med bilutleieselskapene Avis og Hertz og vi relanserte også vårt eget Nordic Choice Club MasterCard med bonusopptjening på alle kjøp, sier Nicolay Corneliussen, Program Manager i Nordic Choice Club.

Antall medlemmer pr 31. mars er på 503.258 personer. Medlemmene står for over 30 % av losjiomsetningen og omsatte i 2010 totalt for over 1,2 mrd på alle våre 170 hoteller i Norden og Baltikum. For hotellene er Nordic Choice Club er en viktig drivkraft til belegg og omsetning.

- I 2011 vil vi jobbe med å utvikle Nordic Choice Club videre ved å legge stor vekt på fortsatt medlemsvekst, kombinert med at vi utvikler vårt totale medlemstilbud gjennom forbedringer i medlemsprogrammet samt utvide med flere samarbeidspartnere, avslutter Corneliussen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere