*Nettavisen* Økonomi.

Power-One tror på vekst

Nasdaq

Nasdaq

Det amerikanske teknolgiselskapet Power-One innfridde i fjerde kvartal.

Power-One konkurrerer med Eltek i markedet for avansert strømforsyningsløsninger til tele- og it-bransjen. Selskapet fikk et større underskudd enn ventet i fjerde kvartal.

NA24 - din næringslivsavis

Det skyldes blant annet kostnader relatert til oppkjøpet av Magnetek og nedskrivninger av varelagret. De ekstraordinære postene utgjorde 12 cent, mens selskapet totalt sett meldte om et underskudd per aksje på 16 cent. Det var ifølge Reuters Research ventet et underskudd på 7 cent blant analytikerne før ekstraordinære poster.

Driftsinntektene endte på 116 millioner dollar, som var en økning på 80 prosent fra samme periode i 2005. En del av oppgang skyldes oppkjøpet av Magnetek.

Når det gjelder første kvartal ser selskapet en omsetning på 125 til 135 millioner dollar med et overskudd på omkring 1 cent. Analytikerne venter et resultat på 2 cent med en omsetning på 128 millioner dollar.

For hele 2007 opprettholder Power-One guiding på mellom 530 og 550 millioner dollar. Det er på linje med analytikerne som ser 540 millioner dollar i 2007.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.