NA24.no

Praktisk svenskeglis

Sist oppdatert:
At en båt er praktisk betyr ikke at den mangler attitude.

(LXUS.no) - Båten er tenkt som en speedbåt eller tender, og det skal være en praktisk båt, men med masse av attitude og styling. Litt anti-wally kan man beskrive designet, sier den svenske industridesigneren Bo Zolland som står bak båtdesignet.

MER OM LIVETS BESTE SIDER PÅ www.LXUS.no

Båten har godt med plass og vil passe godt til dagsturer i Middelhavet godt. Tanken er å bruke twin dieselmotorer på 440 hestekrefter og en toppfart på rundt 55-60 knop.

MED TAK: Skulle regnet komme så kan taket settes opp.

Den svenske industridesigneren Bo Zolland er designeren bak den Corvette-inspirerte fartsbåten som det norskeide svenske båtfirmaet Strand-Craft skal bygge.

Hvem som skal bygge denne båten, er imidlertid foreløpig uvisst.

- Dette båtdesignet er «up for grabs» for den som betaler for designet og tegningene, sier Bo Zolland. Siden ingen har bestemt seg for å bygge båten ennå, er prisen ukjent, men Zollands kvalifiserte gjetting vil den havne på mellom 600 000 og 750 000 euro - eller 4,7 til 6 millioner kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere