NA24.no

Praktvilla solgt for 28 millioner

Foto: Øyvind Ellingsen (RA.no)
Sist oppdatert:
- Det var stor interesse for denne eiendommen.

(Rogalands Avis): Eiendomsmegler Jone Thomassen forteller RA at interessen for prakteiendommen har vært stor, og til slutt endte det med en budrunde, der en av gründerne bak Skagen Fondene, Tor Dagfinn Veen, til slutt fikk tilslaget på 28 million kroner.

– Det var stor interesse for denne eiendommen, men så er det jo ikke hver dag en slik eiendom er til salgs i Stavanger, sier Jone Thomassen.

Ifølge eiendomsmegleren skal det ha vært opp mot 20 seriøse interessenter.

Eiendommen er ikke bare huset og den flotte hagen, men det er også med en nedlagt barnehage med en stor eiendom, som kan omreguleres til bolig.

Røde Kors fornøyd

– Vi er meget godt fornøyd med prisen, og er også fornøyd med at kjøper sier at huset skal bevares på en respektfull måte. Kjøper er T.D. Veen AS, og de vil bruke huset til kontorer. De ser også for seg at andre mindre selskaper kan leie seg inn, sier styreleder Andreas Middelthon i Stavanger Røde Kors til Rogalands Avis.

Han forteller at salget skal godkjennes på et medlemsmøte i desember.

Stavanger Røde Kors har eid eiendommen siden 1946.

– Nå vil vi bruke disse midlene til å investere i to nye Røde Kors-hus. Planen er å finne en eiendom i sentrum, der vi vil være nærmere våre medlemmer og publikum. Vi vil også kjøpe en eiendom som ligger i utkanten av Stavanger, der vi planlegger å ha større arealer enn i byen til møterom og lagerplass til kjøretøy og andre ting vi bruker i Røde Kors Hjelpekorps, forteller Middelthon.

– Vekst innen frivillig arbeid

Røde Kors har foruten hjelpekorpset også grupper av andre frivillige, som arbeider med en rekke omsorgsoppgaver, som besøkstjeneste, fengselsbesøk, vitnestøtte, leksehjelp og andre former for nettverk og en egen ungdomsgruppe.

– Det vil i årene som kommer være et stort behov for frivillig arbeid. Med denne løsningen vil vi være i stand til ta den vekst kommunen ser for seg innen frivillig arbeid.

Denne saken er levert av Rogalands Avis.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere