NA24.no

Prestisjetung kontrakt til Umoe IKT

Forsvaret har valgt Umoe IKT som kontraktspartner for kjøp av IKT-utstyr og tjenester.

Kontrakten er inngått med Forsvarets Logistikk Organisasjon (FLO). Den gjelder for hele Forsvaret, inkludert alle avdelinger og enheter i Totalforsvaret med operative behov for vedlikehold og anskaffelser av IKT-utstyr knyttet til Forsvarets høygraderte systemer.

NA24 - din næringslivsavis.

Avtalen gjelder innenfor områdene server, arbeidsstasjoner, nettverkselektronikk og printere. Kontrakten omfatter produkter fra blant annet Hewlett Packard og Cisco Systems, to leverandører hvor Umoe IKT innehar tung kompetanse og sertifisering.

Kontrakten har en varighet på tre år med mulighet for forlengelse med ett år til.

- Vi valgte Umoe IKT fordi dette selskapet var best. De var rett og slett best på pris og innhold, sier Birgitte Frisch, informasjonsdirektør i FLO til NA24.

Kontrakten gjelder forsvarets intranettsystem, kalt Fisbasis, samt den hemmelige delen av dette.

Frisch understreker at denne kontrakten ikke har noe med Siemens-kontrakten media har skrevet om i det siste.

- For denne delen av systemet er vi fortsatt mitt i prosessen for å finne en ny leverandør til den ugraderte delen, sier Frisch.

En tillitserklæring
- Dette er en svært viktig kontrakt for Umoe IKT. Vi opplever det som en stor tillitserklæring at en så stor og krevende kunde som Forsvaret velger oss som leverandør til denne kontrakten. Vi skal legge all vår kompetanse og dyktighet inn i å imøtekomme de forventninger som er gjort til oss i forbindelse med denne avtalen, sier Bjarne Dybvik, leder for divisjon Business Solutions i Umoe IKT, i en pressemelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere