NA24.no

Prinsesse Märtha Louise tar 777 kroner minuttet


Märtha Louise og partner Elisabeth Nordeng tar 35.000 kroner for et 45 minutters foredrag - eller 777 kroner i minuttet. En hel arbeidsdag koster 75.000 kroner. Illustrasjonsfoto: Prinsesse Märtha Louise holder foredrag over temaet " Født sensitiv" på Lillestrøm kultursenter i mars 2017.
Märtha Louise og partner Elisabeth Nordeng tar 35.000 kroner for et 45 minutters foredrag - eller 777 kroner i minuttet. En hel arbeidsdag koster 75.000 kroner. Illustrasjonsfoto: Prinsesse Märtha Louise holder foredrag over temaet " Født sensitiv" på Lillestrøm kultursenter i mars 2017. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Märtha Louise nærmer seg himmelsk suksess for lommeboken.

Med hjelp av en prinsessetittel, reading, healing og engler har prinsesse Märtha Louise (46) og Elisabeth Nordeng (49) skapt en millionbedrift. Det skriver A-Magasinet fredag.

Det er ti år siden Märtha Louisede var med å starte  opp «engleskolen» Astarte Education. Noen år senere ble virksomheten døpt om til Astarte Inspiration, som i 2014 ble hetende Soulspring. 

På ti år har engleskolen omsatt for 22 millioner kroner. Ifølge talerlisten.no, et nettsted som hjelper arrangører å fnne foredrags- og kursholdere, tar Märtha Louise og Elisabeth Nordeng 35.000 kroner, eksklusivt moms, for et 45 minutters foredrag. Det er 777 kroner i minuttet. Vil noen engasjere dem en hel arbeidsdag, er prisen 75.000 kroner, skriver A-Magasinet.

I tillegg har prinsessen og Nordeng solgt rundt 160.000 bøker, noe som trolig har gitt dem minst 5 millioner kroner i inntekter, anslår Kapital.

- Å tjene penger er viktig, i den forstand at Soulspring er vårt levebrød. Vi er fornøyd med at vi driver selskapet fornufig. Men vi tjente veldig lite penger de første årene, og hadde ingen ambisjoner om å bli rike på virksomheten vår, forteller Märtha til A-Magasinet.

Kompanjongen Nordeng legger blant annet til: - Man blir ikke mer spirituell av å være fattig.

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på iPhone her

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på Android-telefon her

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere