*Nettavisen* Økonomi.

Prinsesse Märtha Louise tar 777 kroner minuttet

Märtha Louise og partner Elisabeth Nordeng tar 35.000 kroner for et 45 minutters foredrag - eller 777 kroner i minuttet. En hel arbeidsdag koster 75.000 kroner. Illustrasjonsfoto: Prinsesse Märtha Louise holder foredrag over temaet " Født sensitiv" på Lillestrøm kultursenter i mars 2017. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)

Märtha Louise nærmer seg himmelsk suksess for lommeboken.

15.12.17 14:49

Med hjelp av en prinsessetittel, reading, healing og engler har prinsesse Märtha Louise (46) og Elisabeth Nordeng (49) skapt en millionbedrift. Det skriver A-Magasinet fredag.

Det er ti år siden Märtha Louisede var med å starte opp «engleskolen» Astarte Education. Noen år senere ble virksomheten døpt om til Astarte Inspiration, som i 2014 ble hetende Soulspring.

På ti år har engleskolen omsatt for 22 millioner kroner. Ifølge talerlisten.no, et nettsted som hjelper arrangører å fnne foredrags- og kursholdere, tar Märtha Louise og Elisabeth Nordeng 35.000 kroner, eksklusivt moms, for et 45 minutters foredrag. Det er 777 kroner i minuttet. Vil noen engasjere dem en hel arbeidsdag, er prisen 75.000 kroner, skriver A-Magasinet.

I tillegg har prinsessen og Nordeng solgt rundt 160.000 bøker, noe som trolig har gitt dem minst 5 millioner kroner i inntekter, anslår Kapital.

- Å tjene penger er viktig, i den forstand at Soulspring er vårt levebrød. Vi er fornøyd med at vi driver selskapet fornufig. Men vi tjente veldig lite penger de første årene, og hadde ingen ambisjoner om å bli rike på virksomheten vår, forteller Märtha til A-Magasinet.

Kompanjongen Nordeng legger blant annet til: - Man blir ikke mer spirituell av å være fattig.

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på iPhone her

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på Android-telefon her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag