NA24.no

Foto: Dinamo Reklame

Prisvinnende team til Dinamo

Sist oppdatert:
Reklameduoen Geir Florhaug og Frank Standal Dybhavn flytter inn på Lagåsen.

Teamet kommer fra McCann og tar med seg en lang merittliste som blant inkluderer en rekke gull, sølv og bronse i gullblyanten, stjerner i Stella, BEST i Aftenposten, Gull i Cannes og flere sølvfisker.

- Dette er to veldig dyktige reklamekreatører som vi er sikre på vil passe godt inn i kulturen i Dinamo. Geir og Frank blir en meget spennende tilvekst på Lagåsen og vi ser frem til at duoen blir en del av huset, forteller Anders von Krogh, byråleder i Dinamo Reklame.

- Teamets merittliste taler for seg selv og deres evne til å levere strategisk sterke løsninger over lang tid for store kunder som bl.a. Statoil, er imponerende, påpeker von Krogh.

Selv gleder teamet seg til å begynne i Dinamo.

- Hva er vel mer forlokkende enn å trekke frisk luft her ute ved sjønære Dinamo hvor minst én av oss kan trene aldrende knær i de rundt 1000 knirkende trappetrinnene Lagåsen tilbyr. Og etter å ha jobbet i all hovedsak med én kunde, Statoil, de siste årene, gleder vi oss veldig til å sette tennene i nye og flere oppgaver sier de.

Von Krogh gleder seg over å ha hentet inn et av bransjens beste reklameteam.

- Dinamo Reklame har opplevd stor pågang fra både nye og eksisterende kunder over en lengre periode. Derfor er det viktig at vi får økt kapasiteten vår med dyktige folk som Geir og Frank uten tvil er, forteller von Krogh.

Dinamo vil også fortsette å rekruttere ytterligere i løpet av kort tid.

- For at vi skal fortsette den gode veksten vi har hatt den senere tiden er vi avhengig av å hente inn flere dyktige rådgivere. At vi får en dyktig duo som Geir og Frank viser hvilken posisjon Dinamo har i bransjen, avslutter von Krogh.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere