NA24.no

- 2012 blir ett spennende år

Foto: Johnny Syversen
Sist oppdatert:
Aabø dro inn mer per ansatt enn First House.

Informasjonsrådgiverne Aabø & Co som ble etablert i 2003 hadde et godt år i fjor.

- Vi omsatte for 4,2 millioner og fikk ett driftsresultat på omlag 400.000. Hvis man måler driftsinntektene per ansatt så ligger vi uten sammenligning forøvrig litt over våre kolleger i First House. Og det må vi vel kanskje være fornøyd med, sier Jarle Aabø, rådgiver og daglig leder i Aabø & Co, til NA24 Propaganda.

Aabø & Co leverer tjenester til næringslivet, børsnoterte selskaper, organisasjoner og enkeltindivider.

- I PR-året 2012 er vi forberedt på overraskelser i både positiv og negativ forstand, og vi husker godt den forrige finanskrisen. Nå er dystre skyer i Europa, og jeg tror ikke vi unngår de i Norge. Jeg tror at 2012 kan bli det mest interessante året som informasjonsrådgiver, sier Aabø til NA24 Propaganda.

Aabø har bred pressebakgrunn, hovedsakelig fra NRK og Dagens Næringsliv. Aabø mottok SKUP-prisen og Den Store Journalistprisen i 1997. Aabø er utdannet ved Norsk Journalisthøgskole og har vært foreleser i nyhetsjournalistikk og omdømme på Handelshøyskolen BI.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere